top of page
Search

12/12 NOV V STRELCOVI


Číslo 1212 je vesmír, ktorý vám hovorí, že ste na správnej ceste – vďaka čomu je 12/12 silným dňom na prejavenie sa. Táto číselná postupnosť predstavuje silu, dosiahnutie všetkých vašich snov a túžob a obklopenie svetlom a láskou. Pripadá na rovnaký deň ako Nov mesiaca v Strelcovi, čo nás prinúti sústrediť sa na naše najnežnejšie pocity a romantické vízie. Nov nás bude inšpirovať k predstave šťastia a romantiky.


Číslo jedna je jasným znamením, že je čas na nové začiatky. Číslo dva je spojené s harmóniou, rovnováhou a stabilitou. Prináša so sebou témy spravodlivosti a partnerstva. Je tiež uznávaným symbolom nádeje. Je tu, aby sme vám pripomenuli, že aj keď stojíte pred zdrvujúcim rozhodnutím, ktoré vám zmení život, môžete si veriť, že urobíte správnu voľbu.


Číslo 1212 má zvláštne spojenie s láskou a vzťahmi. Ukazuje nám, že zmena môže priniesť pozitívne výsledky vo vašom milostnom živote. Ak sa vo vašom vzťahu vyskytne výzva, energie vás tlačia, aby ste prijali zmenu k lepšiemu. Možno budete musieť opustiť zlý vzťah alebo urobiť krok vpred k záväzku. Nech už je zmena akákoľvek, vedzte, že povedie k rastu a šťastiu.


Opakované objavenie sa čísla 1212 naznačuje, že čoskoro stretnete lásku svojho života alebo sa s ňou chystáte vydať na novú cestu. Ak už máte, potom to môže znamenať, že by ste mali tento vzťah pestovať. Investujte čas a úsilie do prehlbovania vašich vzťahov s vašou láskou.


Pokiaľ ide o hľadanie novej lásky, vytvorte zmenu vystúpením zo svojej komfortnej zóny. Choďte na miesta, na ktoré by ste zvyčajne nešli. Povedzte áno sociálnej aktivite organizovanej novými priateľmi. Pamätajte, že je dôležité, aby ste najprv prijali lásku do seba, než ju rozdáte. Ak ste ešte nestretli svoju špeciálnu osobu, vaša osoba alebo nový priateľ čoskoro dorazí. Neignorujte to, čo sa vám vesmír snaží povedať. Jedným z ústredných posolstiev z roku 1212 je, že vesmír sa vám snaží dať silu a vhľad, aby ste si splnili svoje sny. Ak si nie ste istí tým, čo chcete, aby sa vo vašom živote stalo, zamerajte sa na veci, ktoré vám spôsobujú nešťastie. Potom sa vyzvite, aby ste premýšľali o riešení tohto nešťastia.


Strelcovská energia nesie aj posolstvo peňazí a kariéry. Toto znamenie vás uisťuje, že vaša tvrdá práca vás vedie k finančnej stabilite a prosperite. Zostaňte sústredení a budete robiť múdre rozhodnutia. Byť v kontakte so správnymi ľuďmi sa môže ukázať ako prospešné pri udržaní si svojich snov. Keď títo ľudia zrkadlia vaše pocity a ciele do budúcnosti, môžu vám ich pomôcť dosiahnuť.

Toto je vaše znamenie pohnúť sa vpred. Ohnivá a tvorivá energia strelca vás chce povzbudiť, aby ste mohli robiť rozhodnutia na zlepšenie svojho života. Najdôležitejší vzťah vo vašom živote je vzťah so sebou samým, takže využite túto príležitosť, aby ste prijali svoju úžasnosť a zamerali sa na svoj osobný rast. Pamätajte, že to, ako sa pozeráte na seba, určuje tón pre všetky vaše vzťahy, takže uprednostňujte svoje blaho a všetko ostatné zapadne na svoje miesto.


Požehanný Nov praje Avalon Magic


8 views

Comments


bottom of page